Jouw vraag

WAT WIL JE WETEN, WAAROVER ZAL IK PUBLICEREN?

 

Ik vind het fantastisch om met mensen te werken, ze te zien groeien, hun eigen weg weer zien te vinden, weer gelukkig te laten worden, dat is waarom ik dit werk doe. Ik werk elke dag om nog beter te worden, nog meer te leren, mezelf -als instrument- nog beter te leren kennen, ik studeer, heb zelf therapie en ... heb iets te doen aan mijn profilering & marketing.

Iets wat ik heel spannend vind, het liefste ben ik gewoon aan het werk met iemand. Toch heb platweg gezegd klanten te werven.

Een onderdeel hiervan is blog-gen/vlog-gen, oftewel mijn verhaal doen. Ik snap rationeel het belang hiervan; ik heb veel verhalen, ik lees, denk na over zaken, maar elke keer komen de uitvluchten weer boven; "..., maar wat wil men nou van mij weten/horen/lezen?"., "..., alles is toch al een keer gezegd en opgeschreven, wat kan ik daar nou aan toevoegen?", "..., ik kan helemaal niet goed schrijven, mijn filmpjes zijn amateuristisch!". Ik snap dat dit uitvluchten zijn om het maar maar niet te hoeven doen; het is mijn innerlijke angst & onzekerheid om mezelf te laten zien!

Dus ik ga het omdraaien. Net zoals ik in mijn vak (de vragen, dilemma's, trauma's, etc. van jou) ga ik aan de slag met de vragen die jij hebt.

 

WAT WIL JE WETEN, WAAR ZAL IK OVER PUBLICEREN?

 

Om mezelf te dwingen hiermee aan de slag te gaan, heb ik me voorgenomen om elke week iets te blog-gen/vlog-gen. Help me dus aan vragen, dan kan ik daarmee aan de slag!

 

Heel veel dank,

Warme groeten, Martijn

 

Ps. Uiteraard zal ik de antwoorden het anonimiseren indien nodig.

Reactie schrijven

Commentaren: 0